.../ IXXcreates/ Over
NIEUWS
IXX-online-SHOP
is geopend!
Klik hier.
HOUD MIJ OP DE HOOGTE


IXX
Jolijn Fiddelaers
Maastricht / Amsterdam
Nederland (NL)
Tel | 0031-6-10331978
Mail
| info@IXXcreates.com

copyright | IXX
website | Suzanne Vaessen
CONTACT
dutch version
mail to IXX

OVER ...

Over IXXcreates
IXXcreates is een designstudio waar creatieve professionals samenwerken aan de ontwikkeling van inspirerende concepten en duurzame producten. Wij geloven dat ontwerpers, als professionele ´vorm-gevers´, een unieke kans hebben om een mooier, duurzamer en bewuster leven op aarde te verwezenlijken. Wij initiëren creatieve projecten, co-creëren een nieuwe werkelijkheid en brengen in eigen beheer producten uit. 'IXX inspires & creates'.

"Be the change you wish to see in the world". (Gandhi)

Onze ambitie
IXXcreates 'Aesthetic Design for People on Earth'. What's in a name…?
Het is onze ambitie om kwaliteitsproducten te ontwikkelen die zijn vormgegeven, geproduceerd en verhandeld op een duurzame en eerlijke manier. Wij kiezen voor projecten die waardevol zijn voor al onze partners én de natuur waarin we leven. We willen bijdragen aan een wereld vol wonderen. Onze producten zijn een lust voor het oog, maar er is meer: ze vertellen een verhaal.

Creatieve Industrie
IXXcreates verbindt creatieve ideeën met kennis van productie-processen en (traditionele en innovatieve) technieken. We creëren exclusieve producten voor het label IXX en werken tevens in opdracht voor 'brands' en producerende bedrijven. Onze specialiteit ligt bij textielgerelateerde projecten, maar ons groeiende netwerk van vormgevers maakt het mogelijk onze grenzen te blijven verleggen.

Product-ontwikkeling
Elk project is een uitdaging om nieuwe gebieden te onderzoeken: nieuwe concepten, ontwerpmethodes, innovatieve materialen, productietechnieken, samenwerkingsverbanden… IXX gelooft dat werkelijke vooruitgang voortkomt uit een samengaan van traditie en innovatie. We kiezen altijd voor de meest duurzame oplossing en we verbeteren continu onze producten en processen.